Primera magnitud

 

diagrama

En companyia de Marc Granell, aquest dimarts presente Nectari a la llibreria Fan Set de València (19h), i he ideat per a l’ocasió un videopoema amb «Primera magnitud», versos inicials del llibre editat per Buc. He tingut la gran sort de poder comptar, a més, amb l’amable i sensible col·laboració de les traductores Imma Coret i Heike Van Lawick per a l’alemany, i Isabel Prieto per a l’anglès, a més d’una versió meua en castellà, que poden ser visionades en tres peces bessones. Des d’ací, la meua gratitud. Aquest dimarts, a València, començaré la lectura amb aquest poema apamat en la desmesura, preguntes esbalaïdes per una bellesa que prescindeix d’interrogants, cesures i respostes. O com diu Bauçà: ponderables fora mida.

Deutsche Version  |  Versió castellana  |  English version

2 comentaris a “Primera magnitud

  • 9/27/2016 at 1:33 pm
    Permalink

    Molt bon poema. Serà un honor per a mi sentir-lo al costat de l’autor. I intentaré, aquesta tarda, no desentonar d’aquesta qualitat…

  • 10/2/2016 at 8:15 pm
    Permalink

    Entonadíssim i brillant, vas estar, senyor. Una vesprada única. Gràcies, Ramon, i una abraçada.

Commentaris tancats.