Skip to main content

Benvinguts a Esmartilàndia! Ara tot és SMART: Smart-Phone, Ipad-Smart-Cover, Samsung Smart, Smart Home… És com si et digueren: «Ei, cap de suro, tros d’ase, borinot de séquia, necessites urgentment aquest producte intel·ligent». És el crit imperant de la publicitat: Compra, imbècil! O, si ho preferiu, la versió Media Mark, que segurament lluita per tu perquè és una marca roja: «Perquè jo no sóc tontu». Segur que no? Steve Jobs ens ven la moto: «Només té 11 mesos de vida, però el meu iPad s’ha quedat vell», diu. Ell també. Serà l’obsolescència programada

4 Comments

 • Clídice ha dit:

  Em cal un traste d’eixos fa mesos i li vaig donant voltes, i voltes, i més voltes, però em fa una mandraaaaa. Sobretot perquè tenir-lo implica anar a fer cua en alguna de les botigues de la casa, perquè m’atengui un xiquet, o una xiqueta, que de la missa no en saben la meitat. Respecte als del “jo no sóc tonto”, tenen sort que vaig cremar els bats de bèisbol aquest hivern, que sinó … (quina ràbia que fan!)

 • josep ha dit:

  Jo no et vaig a enganyar, m’entusiasmen aquests artefactes, però em costa d’entendre –per comentar dues clamoroses deficiències– que l’aparell no incloga connexió USB o suport Flash. Molt bonic, sí, però molt tancat a efectes de programari i connectivitat. Tinc la sensació, tant amb aquest producte com amb l’iPhone, que Apple ho té una mica “cregut”, menyspreant l’empenta dels competidors. Ja es parla de l’iPad 3. Nyas, coca…

 • Clídice ha dit:

  El meu parello té un trastet, que no és Mac, que li fan al·lèrgia, similar però amb moltes prestacions, se’l va comprar a l’estranger de fora. Però jo dubto entre diversos models i encara no he trobat algú que ho tingui prou clar. Algun dia m’hi hauré de posar amb calma, però ho vaig endarrerint perquè, o em gasto una pasta gansa i en compro un de lliure, o em passo deu mil hores i vaig a la casa de telefonia mòbil.

  O sigui que s’agraeix qualsevol recomanació :)

 • josep ha dit:

  Bàsicament, el meu consell: jo de tu no canviaria massa temps de llegir i escriure per un aparell així, que potser té garanties, però no (sempre) les d’aquell temps. Salut!