I Trobada Literària El Pont, dissabte, a Morella

Si la vesprada del dissabte rodeu pels Ports de Morella, o sou de la contornada, teniu l’oportunitat d’assistir, a les 17.30 hores, a la presentació de ni més ni menys que 10 obres literàries: dos poemaris, quatre novel·les, dos llibres de relats, una antologia i un libretto d’òpera. I hi podreu, també, conversar amb tots els seus autors. I després, a les 19.30 h., en la mateixa sala de Justícia de l’Ajuntament de Morella, podreu presenciar l’espectacle poèticomusical “For sale o 50 veus per la terra”, dirigit per Maria Josep Escrivà i Christelle Enguix, que ja ha recorregut amb èxit localitats de tot el País Valencià. Aquest dos actes formen part de la I Trobada Literària El Pont, Cooperativa de Lletres, que començarà de bon matí amb una assemblea entre els cooperants, a la qual seguirà un acte institucional d’homenatge al mestre Carles Salvador que se celebrarà al Jardí dels Poetes. Teniu tots els detalls al web creat per a l’ocasió: elpontmorella.blogspot.com.

Després de l’assemblea fundacional, ara podem qualificar aquesta jornada, sense cap eufòria, d’històrica, perquè és la primera vegada que ens hi trobarem prop de 40 escriptors i escriptores de les comarques pont del nostre esberlat país, amb un projecte comú i coordinat: la difusió cooperativa de les nostres creacions literàries i, per tant, tal com suggereix la marca que ens identifica, la construcció d’un pont entre els creadors i la societat, però també entre la nostra cooperativa de lletres i la resta d’entitats i associacions literàries i culturals del país, entre els quals, és clar, hem pensat prioritàries, Sénia enllà, les comarques pont tangents, és a dir, els nostres col·legues ebrencs, que ja tenen experiència cooperativa i amb els quals esperem, aviat, poder trobar-nos i aprendre coses. Però això serà més avant, perquè, per a poder creuar el pont, encara hem de posar més dovelles a l’arc.

6 comentaris a “I Trobada Literària El Pont, dissabte, a Morella

 • 4/7/2011 at 4:37 pm
  Permalink

  Xà quin descobriment, la paraula “dovella”; si no en porte una a l’acte, podré acudir Josep?
  A veure si es reuneixen 9 dovelles i un cudol, ha, ha…

  Una abracadabraçada.

 • 4/7/2011 at 5:43 pm
  Permalink

  Jo duré un salmer, després d’un parell de mesos picant mails a la pedrera per afaiçonar els estreps de lo pont.

  I ara vés i busca “estrep”!

  XD

  Salut!

 • 4/7/2011 at 6:52 pm
  Permalink

  Ap, tan propet que ho tindrem… però no em va gens bé d’anar. Una llàstima!
  Per cert, Josep, vaig llegint el teu llibre amb calma i m’està agradant! Gràcies per enviar-me’l!

 • 4/8/2011 at 1:57 pm
  Permalink

  Una llàstima, Pau, ens podríem haver conegut allà. Tindrem més ocasions, segur. Salut i bona lectura!

 • 4/8/2011 at 2:32 pm
  Permalink

  Haha, no recordes que et vaig saludar al Veneno Stereo el dia de la manifestació per TV3?

 • 4/8/2011 at 4:24 pm
  Permalink

  redell, sí que ho recorde ara… ja era tard i després d’alguna copa de més… no? ai!

Commentaris tancats.