Recull dels vídeo-poemes en MP3

Aquesta setmana em preguntaren si hi havia alguna manera de convertir els vídeo-poemes al format MP3 per poder escoltar-los amb qualsevol repoductor de música. Això em va donar la idea de recollir-los tots en un sol volum i posar títol al treball videopoètic que he anat penjant a Salms i al Blogs de Lletres durant els dos darrers anys. «Rock and Hawk» (Penyal i falcó) és també el títol d’un poema de Robinson Jeffers, un dels que més m’han agradat últimament, sobretot pel missatge final: «Which failure cannot cast down / Nor success make proud». El símbol del «penyal gris, dret i ert a la punta del cap» m’arribà a l’animà, i moralment em va ajudar moltíssim en uns moments aleshores per a mi difícils. Ara l’he volgut recuperar també com a imatge d’aquest recull de versos de poetes del planeta Terra, «penyals a prova de sacseigs, rubricats per segles de tempestes».

Enllaç de la descàrrega

3 comentaris a “Recull dels vídeo-poemes en MP3”

  1. Un i altre cop, aquest falcó teu em fa pensar en el falcó de la reina, en totes les parelles d’aquest bell ocell que nien a les Columbrets; que hi nien, anòmalament tard, perquè esperen el pas tardorenc dels estols emigrants per a peixar als menuts.
    Eleonor és el nom del reina d’aquest falcó que vol viure davant teu, mar enllà, damunt d’uns penyals volcànics.

Els comentaris estan tancats.