Skip to main content

Aquesta setmana em preguntaren si hi havia alguna manera de convertir els vídeo-poemes al format MP3 per poder escoltar-los amb qualsevol repoductor de música. Això em va donar la idea de recollir-los tots en un sol volum i posar títol al treball videopoètic que he anat penjant a Salms i al Blogs de Lletres durant els dos darrers anys. «Rock and Hawk» (Penyal i falcó) és també el títol d’un poema de Robinson Jeffers, un dels que més m’han agradat últimament, sobretot pel missatge final: «Which failure cannot cast down / Nor success make proud». El símbol del «penyal gris, dret i ert a la punta del cap» m’arribà a l’animà, i moralment em va ajudar moltíssim en uns moments aleshores per a mi difícils. Ara l’he volgut recuperar també com a imatge d’aquest recull de versos de poetes del planeta Terra, «penyals a prova de sacseigs, rubricats per segles de tempestes».

[singlepic id=49 w=400 h=376 mode=web20 float=center]

Enllaç de la descàrrega

3 Comments

 • Oreto ha dit:

  Moltes, moltes, moltes gràcies. Me’ls enduré amunt i avall i els escoltaré en els moments/llocs precisos. Salutacions cordials.

 • en Girbén ha dit:

  Un i altre cop, aquest falcó teu em fa pensar en el falcó de la reina, en totes les parelles d’aquest bell ocell que nien a les Columbrets; que hi nien, anòmalament tard, perquè esperen el pas tardorenc dels estols emigrants per a peixar als menuts.
  Eleonor és el nom del reina d’aquest falcó que vol viure davant teu, mar enllà, damunt d’uns penyals volcànics.

 • josep ha dit:

  Mai no n’he vist cap en viu. Només he anat una volta a les Columbretes i, t’ho assegure, m’hauria quedat més temps. Inspiraren un poema del meu darrer llibre de poemes. Qui sap si aquest símbol del falcó, niant al far de les illes, serà el protagonista de més versos.