Skip to main content
Fam de fum

Jutjar a un jutge: pessic a De la Rua

Per Divendres, 2 octubre, 2009febrer 19th, 2010Sense comentaris

Per fi. IPV i Compromís han denunciat el jutge De la Rua per prevaricació: per ometre, excloure, silenciar i menystenir documentació clau del cas Gürtel, per esquarterar les diligències judicials i, per tant, per un presumpte tracte de favor al seu «íntim» amic Francisco Camps. Se li aplicarà l’article 446.3 del Codi Penal, per  «dictar una resolució injusta havent conegut la seua injustícia» i «l’omissió de perseguir delictes». Caldrà alguna cosa més que sort i paciència. Pujar esglaons és més difícl que baixar-los. Després del que ja hem vist, pot passar qualsevol cosa; el jutge que jutjarà al jutge també podria ser un altre íntim i traure’s del barret qualsevol altre legalisme —una prevaricació passiva i impròpia?—, i sobreseure el cas.