Skip to main content
Portada / General

basar.cat, menestralisme «podcast»

Per Dijous, 12 febrer, 20093 Comments
[singlepic id=18 w= h= mode=web20 float=]

Jaume J. Llambrich, Jacme, atent i desimbolt menestral d’El Basar de les Espècies, ha creat un sorprenent podcast d’un dels meus darrers poemes, Del meló d’Alger, del llibre Els estius. L’alegria és doble: d’una banda, com no, el meu més sincer agraïment, Jacme, per la teua generositat, capacitat i traça, pel temps que hi has dedicat i pel goig que ens transmets amb les teues creacions sonores o podcasts; d’una altra, m’és molt grat comprovar que el menestralisme digital s’obri pas en un planeta devastat per la cobdícia generalitzada. No sé si un dia explicaré què és això del menestralisme (Bellver en diu amateurisme), perquè, possiblement, no ens cal escriure més filosofies; és millor predicar amb l’exemple, com ho ha fet Jacme.

[audio:Jacme-JosepPorcarDelMelDAlger498.mp3″ class=”wpaudio”>Escoltar

3 Comments

  • Oreto ha dit:

    És fantàstic. El poema i la recitació amb música i estiu de fons. Gràcies als dos.

  • Jacme ha dit:

    tot lo mèrit és del menestral d’esta santa casa, sense la extraordinària qualitat de la matèria primera poca cosa n’hauria pogut fer!

  • josep ha dit:

    M’agrada, Jacme, aquest to, diria gairebé de contacontes, que li has donat, allunyat d’un cert tremendisme que, segons com, podria interpretar-se des d’una lectura en silenci. Sense arribar a ferir, modules la veu amb un contrapunt de mordacitat que perfila el distanciament i el desencant amb què vaig escriure els versos.