Skip to main content
Fam de fum

Imparable Saviano

Per Divendres, 6 febrer, 2009agost 19th, 2009One Comment

Diu Saviano que la màfia ha penetrat a sectors de l’economia catalana i que ja ha enverinat els sectors del turisme, la restauració, la construcció i l’immobiliari. Saviano sap, i vol, vendre llibres, d’això no en tinc cap dubte. Sí que dubte, en canvi, que l’italià conega tota la màfia catalana, car afirma que «tot i que la policia ja n’està al cas, el ciutadà no n’és conscient i, quan ho sigui, ja serà massa tard». Que vinga al sud del Sénia, que hi demane per Don Carlone i descobrirà com en som d’inconscients… I també com és de tard! Ara bé, si haig de ser rigorós, això no és exactament màfia catalana, sinó paella per a quatre. Arròs a banda, si no recorde malament, són ja quatre dies seguits de titulars veritablement imparables sobre l’autor de “Gomorra“. El ressó assolit pel napolità als nostres mitjans de comunicació és poc freqüent entre els escriptors de casa. Clar que ací els escriptors no escriuen sobre la màfia domèstica, llevat de Ferran Torrent, i de refiló.

One Comment