Skip to main content
Ciència / TecnoPortada / GeneralSocietat

Museu local

Per Dissabte, 2 setembre, 2006setembre 3rd, 2006Sense comentaris

Passen i miren: al centre de la sala del nostre museu local poden vostès contemplar, en perfecte estat de conservació, un cervell crionitzat de l‘any 2033, una de les primeres intel·ligències naturals que la primitiva ciència de la Genètica fou capaç d‘aillar i, més encara, matenir en funcionament al 100% gràcies al refinament d‘aquesta altra obra d‘art: la incubadora de cervells. l‘eina pertany a una civilització precòsmica, la dels humans o homo sapiens. Els xips —estris on s‘emmagatzemava la informació—, ens revelen que, en aquells temps, era un òrgan que venia integrat de sèrie en la part superior del cos dels animals. Si volen fer-se una idea, el nivell d‘intel·ligència potencial d‘aquesta eina humana és comparable al que desenvolupen hui els nostres nadons. Aquest cervell concretament, va ser optimitzat d‘acord amb un sistema de purificació biològica que immunitzava a l‘humà de qualsevol malaltia de l‘època, però no de les epidèmies posteriors que tenim documentades, raó per la qual els nostres experts desaconsellen, encara hui, descongelar-lo. Per cert, els nostres investigadors estan treballant ara en una hipòtesi que, des la nostra percepció actual, podríem donar per bona, però no concloent; sembla que l‘òrgan fou instal·lat en alguna zona anatòmica del primer emperador global del precòsmic planeta Terra, és a dir, l‘antiga pedra solar que, com vostès bé saben, actualment és una de les nostres naus espacials més primitives i preades, malauradament en perill d‘extinció. Si volen saber més coses sobre cervells, no obliden visitar també el Museu de la Nau Selene, on s‘hi conserva un altre de l‘any 2753, l‘últim conegut; es tracta d‘un òrgan d‘una intel·ligència semblant, però molt més preparat proteïnicament, raó per la qual s‘extingí després del seu ús massiu, com a fem, en les plantacions d‘oliveres de les galàxies Alfa i Omega. És una llàstima que els nostres avantpassats no foren més delicats a l‘hora de conservar els pocs cervellets que aleshores hi havien. Senyors dofins, passen ara a la sala següent i els deixaré acariciar un artefacte militar prehistòric, inventat la setmana passada: el Forat Negre Artificial, capaç d‘engolir una galàxia en en una bilionèssima de segon.