Selene

selene_lluna
Punt de llibre, punt de llum,
cada dia i cada nit,
àngel, somni i melodia,
dorm la lluna al meu llit.

 

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

«Moonlight serenade», de Glenn Miller

2 comentaris a “Selene

  • 3/6/2013 at 8:01 pm
    Permalink

    Ahir vaig intentar dir-te que si els poemes del teu nou llibre són com els que darrerament publiques en aquest blog, valdrà la pena llegir-lo. Però no em fou admés el comentari per molt que ho vaig intentar. A veure si avui hi ha més sort.

  • 3/7/2013 at 10:40 am
    Permalink

    A vegades no sé per què no entra el comentari… passa amb alguns post i no trobe la causa, potser és problema del codi “captcha”. Els poemes de «Llambreig» són una mica diferents en quant a motivacions, per bé que tangents, als que darrerament he publicat ací, tot i que són, sens dubte, aigua d’aquest riu i llum del mateix foc. Salut!

Commentaris tancats.