Skip to main content

Punt de llibre, punt de llum,
cada dia i cada nit,
àngel, somni i melodia,
dorm la lluna al meu llit.

Escoltar
«Moonlight serenade», de Glenn Miller

2 Comments

  • Novesflors ha dit:

    Ahir vaig intentar dir-te que si els poemes del teu nou llibre són com els que darrerament publiques en aquest blog, valdrà la pena llegir-lo. Però no em fou admés el comentari per molt que ho vaig intentar. A veure si avui hi ha més sort.

  • josep ha dit:

    A vegades no sé per què no entra el comentari… passa amb alguns post i no trobe la causa, potser és problema del codi “captcha”. Els poemes de «Llambreig» són una mica diferents en quant a motivacions, per bé que tangents, als que darrerament he publicat ací, tot i que són, sens dubte, aigua d’aquest riu i llum del mateix foc. Salut!