Liebster blog

Dos virtuosos de la prosa, que estime per la seua equanimitat i perícia, primer Xavier Aliaga, de Sota la creueta, i poc després Vicent Usó, de El rastre de Clarisse, em van voler donar el Liebster, un premi blogaire que, segons les bases, «està pensat per estimular i promocionar els llocs d’Internet que no superin els 200 seguidors però per la seva essència i contingut val la pena donar-los a conèixer a un ampli sector de la xarxa». Si no me l’hagueren donat ells, ara tindria els seus blogs a la meua llista de premiats, així que moltes gràcies a tots dos per aquest mem tan gratificant que, efectivament, ara que per fi he acabat treballs imprescindibles, m’estimula –ja que darrerament no escric a Salms amb la periodicitat d’abans. No és gens fàcil escollir, però ara haig de continuar la cadena i atorgar el premi a cinc blogs entre tots els que m’estime:

Viatger immòbil, de Carles Querol, pels poemes, reflexius i ben treballats, que ens regala gairebé a diari.

Ucronies, de Joan Calsapeu, per la seua visió tan intuïtiva com analítica de les realitats imminents i de l’activitat cultural al nostre país.

Espai Claudàtor, de Josep Lluís Abad, perquè ens ensenya amb passió, tant en la seua poesia com en el seu blog, que en la paraula ens va la vida.

Pertubatronics, de Jimena Worcel, per la seua singular psicoanàlisi dels incidents quotidians.

Moving poems, de Dave Bonta, pels videopoemes, per regalar-nos la veu de la mirada.

6 comentaris a “Liebster blog

 • 6/8/2012 at 4:27 pm
  Permalink

  aaaayyyyyyyy Jose, me emociona tu regalo!!!

  vos ya me conocés, no dejo de sorprenderme de las pequeñas cosas cotidianas…;)

 • 6/8/2012 at 5:22 pm
  Permalink

  No dejes de escribir, Jime, ni de perturbarnos tan bien como tu lo haces. Un abrazo.

 • 6/11/2012 at 7:27 pm
  Permalink

  Josep, un xàfec de gràcies pel premi! He tingut l’ordinador uns dies a cal ferrer i, ara que el trasto torna a ser a casa, em trobo el teu regal. Que bé! Fa uns mesos que em costa trobar temps i energia per al blog, però aquests detalls estimulen una cosa de no dir. Una abraçada.

  Joan

 • 6/11/2012 at 11:17 pm
  Permalink

  T’estic molt agraït, Josep, quina sorpresa! Gràcies per la confiança i per les teues paraules. Una abraçada.

 • 6/12/2012 at 10:22 am
  Permalink

  Joan i Carles, m’alegra el vostre agraïment. En prosa o en vers, m’agraden els blogs com els vostres, amb un treball d’estil, reflexius, que qüestionen les coses i obrin interrogants, on el bloguer té cura de tots els detalls. Salut!

 • 6/25/2012 at 11:00 pm
  Permalink

  Ja era hora que et contestés, des del 8 d’aquest mes. Gràcies pel teu aire fresc que ha entrat a casa meua, també casa vostra.

  Una abraçada

Commentaris tancats.