Quatre poetes vestits

Richard Murphy, Douglas Dunn, Philip Larkin i Ted Hughes, un dia plujós com el meu d’avui, a principis de l’hivern de 1969 (Lockington, East Yorkshire), drets al costat d’un mas propietat de Malcolm Bradbury i la seua dona, al qual s’hi havia mudat Murphy. The Guardian publicà la fotografia. Poètiques a banda, em crida l’atenció els diferents estils de vestir dels quatre poetes i també el posat de cadascun davant de la càmera, aquest contrast entre la cordialitat de Murphy, l’afabilitat de Dunn, l’hermetisme de Larkin i un certa altivesa de Hughes, l’únic sense ulleres. Em pregunte si van parlar de poesia i si aquesta actitud de la foto n’era la conseqüència. M’agradaria saber, també, què van dinar.

2 comentaris a “Quatre poetes vestits”

Els comentaris estan tancats.