Skip to main content
Fam de fum

Quart de Poblet i la III Guerra Mundial

Per Dijous, 16 abril, 2009febrer 18th, 2010Sense comentaris

«El presidente de la Cámara de Comercio de Valencia, Arturo Virosque, ha asegurado hoy que la próxima instalación del Centro de Operaciones de la ONU para el Mantenimiento de la Paz en Quart de Poblet es un proyecto ‘fijo y no como la Copa del América, que como las velas se va’». M’encisa, em fascina, m’embadaleix. Probablement, Levante-EMV ha copiat la notícia de l’agència EFE sense més ni més, tal com ho demostra aquest enllaç a unes altres fonts d’informació que també han usat un gatekeeper ben fluixet. L’escalada militar m’ha estranyat moltíssim, perquè tinc dos amics a Quart i sempre m’han paregut molt pacífics. Si els periòdics ho diuen… que Sant Onofre ens empare! Un dels amics de Quart m’ha telefonat després i m’ha comentat que no sé llegir, que haig de canviar d’ubicació el complement circunstancial de lloc: «la próxima instalación, en Quart de Poblet, del Centro de Operaciones de la ONU». Li he respost que, fins que els periódics no em demostren el contrari, Quart de Poblet està en perill de guerra, tot i que no sé del cert si resulta encara més perillosa la inversió de 25 milions d’euros en el projecte i el fet de voler convertir València «en el centre de les comunicacions per al manteniment de la pau a nivell internacional», com ha assegurat un capitost de l’ONU.

Escoltar
«In the army now», de Status Quo