Skip to main content
Fam de fum

Obama i l’Eurocopa

Per Diumenge, 8 juny, 2008abril 8th, 2010Sense comentaris

És una casualitat que l’eslògan de Cuatro (“Podemos”) per a l’Eurocopa de futbol siga el mateix (“we can”) que el dels demòcrates nordamericans? Plagi descarat. A més, ahir a la vesprada, a punt de caure en una benèfica migdiada, vaig escoltar un dels presentadors de la cadena, eixe que té una accent tan pijo, que batejava la plaça de Colón madrilenya com a «plaça roja». Primer penses que serà per allò dels colors de la seleción, però després tornes als símbols més fàcils i recordes els de la bandera dels espanyols, els colors corporatius de Cuatro i, com no, els del partit polític del president del Govern. Aleshores, ja mig adormit, no saps com, arribes a la conclusió que Obama guanyarà l’Eurocopa.