Skip to main content
AudiovisualsMitjansVideos

H&S: Fucking with my head

Per Divendres, 15 febrer, 2008Sense comentaris

No sóc publicitari però sí espectador i també alguna cosa vaig aprendre dels anuncis subliminals quan estudiava, a València, les Ciències de la Desinformació. «Es considera publicitat subliminal la que presenta, a un consumidor, un determinat producte o servei de manera tan lleu o breu que no és conscientment percebuda i indueix al consum del producte anunciat ignorant les raons autèntiques del seu consum». Sovint canvie de canal quan m‘ataquen els anuncis, però no puc evitar enregistrar-los quan programe alguna cosa en vídeo. Així vaig descobrir la subliminalitat d‘aquest spot que ja havia vist abans alguna vegada, però sense fixar-me en el detall que descobrireu en el fotograma que ací he congelat. De fet, la veu en off de la locutora ja és reveladora: Hay quien piensa que la cabeza sólo sirve para…

Fucking with my head… and shoulders, com diu la cançó. Si el tipet estava de cara a l‘escenari del concert, amb la tipeta a les galligotes, per què no li podem veure bé la cara quan la llèpola li magreja els cabells? Tan llarg portava el serrell? Proveu d‘aturar els fotogrames finals i dubtareu raonablement de quina és la Meca a la que mira el tipet. Hi ha qui pensa que el cap solament aprofita per a… Un cunilingus! O serà que jo vaig calent i sóc massa suspicaç.