Skip to main content
Societat

La culpa de Cho Seung-hui

Per Dimecres, 18 abril, 2007Sense comentaris

l‘autor de la massacre de la universitat de Virginia Tech era un alumne de literatura de 23 anys. m‘importen un pet, o dos, totes les elucubracions que estan fent el govern, la policia i la premsa dels EUA, és a dir, la premsa internacional, per a finalment transformar en una cosa ultranatural allò que, evidentment, no ho és… Gentola que conclourà que s‘havia tornat boig (“un pertorbat”) o que era una nova espècie de terrorista, qualsevol etiqueta que, una vegada més, els permeta inhibir-se de la psicopatia social en què viuen, i ací pau i després pólvora… Déu, com recorda allò de “la culpa fue del conductor”, l‘altra massacre. També se me‘n fot si aquell govern d‘assassins fa una nova llei de rifles per a reduir el nombre d‘assassinats. Canviarà res, això? Després de tot, m‘interessa més l‘assassí surcoreà que als vuit anys arriba als EUA, que estudia literatura anglesa, llig i fa unes redaccions que, per als seus professors, són, si més no, sospitoses (“els seus escrits a la classe de literatura creativa tenien un to pertorbador”, diuen). Sospite que no tardarà massa a publicar-se algun d‘aquestos escrits en algun periòdic que, probablement, haurà ensabonat bé algun professor de la Virgínia Tech. Qui sap si Cho Seung-hui acabarà convertint-se en un best-seller.