Skip to main content
PolíticaSocietat

Pesebre

Per Divendres, 15 desembre, 2006Sense comentaris

66 milions dels nostres euros gastats en futbol. Direu, alguns, que el titular és tendenciós i que els milions que la Generalitat subvenciona són a canvi de retransimissions, de publicitats, carxofes i tot això, val, molt bé, justifiquem el pus, el pas i el pes de la passió… Però no per això deixen de ser —cal dir-ho— 66 milions dels nostres euros gastats en futbol, o no? Onze mil milions de les antigues pesades. Violència en estat pur. Per no parlar del superplus salarial de l‘estol d’assessors del voltoret tort. Mentrestant, la gent no sap on caure‘s morta perquè no es fan VPO’s, ni lloguers accessibles, ni… Ni res. En fi, la cantilena de sempre, la cantilena a la qual ens hem acostumat ja tantíssim que semblem porcs a punt d‘entrar a l‘escorxador. Amb aquest panorama reblert de merda, no ens hauria d‘estranyar gens que, per exemple, qualsevol dia, alguns escriptors valencians puguen deixar d‘escriure. El gas metà és asfixiant.