Skip to main content
MetroPolíticaSocietat

No es pot dir oliva

Per Dimarts, 1 agost, 2006juliol 3rd, 2009Sense comentaris

Per l‘agost és madura; pel setembre, sepultura. Comencen a descartar-se. Inici de la fi da la partida. Ascèticament, que el director tècnic de FGV descarte la fallada mecànica és, si més no, una declaració tan sublim com la d‘aquella pista islamista que tantes vegades descartà Acebes durant l’onzeme. l‘aconsellat d‘infraestructures acaba igual que començà, amb l‘excés de velocitat, amb l‘excés d‘indecència i amb l‘excés d’inconsciència tranquil·la. L‘oposició també acaba com començà: amb la falta de balisa, falta de temps i, en definitiva, amb falta. Com ja s‘anunciava a Salms: a l‘agost, figues i most. O, per al cas, millor aquesta altra: No es pot dir oliva, si a l‘agost no és eixida.