Skip to main content
BlogsPortada / General

Actualització a WordPress 2.0.1

Per Divendres, 3 febrer, 20062 Comments

He fet alguns canvis en el blog. l‘he actualitzat a la nova versió de WP. A partir d‘ara, i per a evitar problemes d’spam, per a poder comentar serà necessari haver-se registrat i haver ingressat en el blog. És senzill: una vegada l‘usuari s‘ha registrat, se li enviarà al seu mail una contrasenya amb la qual podrà ingressar i comentar. Així s‘assegura, a més, la identitat de qui comenta i evita suplantacions. A més, a partir d‘ara, el blog ja no estarà en “salms.porcar.net” sinó en l‘actual adreça: www.porcar.net. Hi ha alguns detalls pendents, però el blog pense que bàsicament funciona bé. Si trobeu algun problema, us agraïria moltíssim la col·laboració… Convidaré a vi.

2 Comments

  • mesmarge ha dit:

    Trobo que està molt bé el disseny del teu blog, disculpa pel desconeixement del WordPress aquest però el disseny es basa en una plantilla?
    Deu ser dificil de fer, no? Diguessim que s‘ha d‘ésser un usuari avançat suposo.

  • josep ha dit:

    Efectivament, no és una plantilla del WordPress, però no cal anar tampoc massa avançat per a construir aquest CSS a tres columnes. Pots agafar l‘estil de http://www.saila.com/usage/layouts/, per exemple. Solament cal saber reaplicar en la plantilla creada els codis php (copiar i pegar) que fan funcionar el sistema de publicació. Si puc ajudar-te en alguna cosa, fes-m‘ho saber. :-)