Skip to main content
Política

Campanya militar

Per Dijous, 19 febrer, 2004juny 12th, 2006Sense comentaris

El diari La Razón publica avui aquesta portada:

Val. Ja que la llibertat d‘expressió queda reduïda a això.
Continuem:

Què era el Pacte Antiterrorista? O és que era un Pacte Terrorista?

Recomane l’article d‘antoni Segura avui en “El Periòdico”, on molt encertadament escriu: “El comunicat d‘eTA persegueix un objectiu clar i contundent. Tancar qualsevol possibilitat de canvi polític després del 14 de març i assegurar-se que el model del tripartit català no es convertirà en un referent alternatiu al model d‘estat i de política del PP. La càrrega de profunditat llançada per ETA apunta directament al Govern de Catalunya, ja que es podia erigir en el referent d‘una nova forma de fer política basada en el pacte, el consens i el diàleg entre forces polítiques diferents però disposades a entendre‘s per fer possible un model de convivència i d‘encaix de les nacionalitats històriques a l‘estat espanyol diferent del que defensa el PP.