Skip to main content
MitjansSocietat

Informacions maltractades

Per Divendres, 6 febrer, 2004juny 12th, 2006Sense comentaris

Lleixant a part la coentor dels capellans, qui, per escalf, traspassen veritats, durant les últimes setmanes he escoltat en els debats públics (que ací és com dir publicitats) la següent gran fal·làcia: “Es produeixen més casos de dones maltractades quantes més denúncies es fan“. s‘ha de ser imbècil i subnormal, i em quede curt, per a no veure que, lògicament, hi ha més casos (en sabem de més) perquè cada vegada hi ha més dones que ho denuncien. De fet, esta mateixa nit, l‘insuportable Canal n‘ou ha programat un debat-sainet que una veu en off ha estat anunciant durant tot el dia d‘avui reproduïnt, tal qual, esta fal·làcia. Sort que al País Valencià podem veure TV3 i tenim l‘opció de triar el programa Coses que passen, que esta nit a les 22.35 tractarà també el tema de la violència domèstica, però més seriosament.