Skip to main content

Sí, encara respire. Quatre paraules no em salvaran d’aquest silenci que se m’allarga indecentment ni, encara menys, dels documents de Word que se m’amuntonen per editar, però m’he volgut escapar uns minuts per comentar-vos que encara he pogut traure temps per alguns vicis imprescindibles: 1) Actualitzar el Blogs de Lletres, car em sap greu que la gent espere massa temps per aconseguir la indexació del seu blog al Sumari de l’hiperblog, entre ells el magnífic portal versos.cat; 2) Afegir-hi un enllaç de la novedosa i nutritiva iniciativa S.E.M.P.E.R., el Seminari Estable de Matèries Poètiques en Evolució i Recerca, «un cicle de tallers i recitals a càrrec de poetes dotats d’habilitats i savieses específiques», en paraules de Sif; 3) Posar al dia el Twitter i el Facebook del Blogs de Lletres, que permet des de fa setmanes un seguiment dels darrers apunts literaris de la Xarxa des de qualsevol dispositiu mòbil.

És d’agrair, en part, no tindre temps per parlar de Tunísia i Egipte, de les caixes deslocalitzades, de les pensions foradades, dels sindicats venuts, del reformatori neoliberal de la socialdemocràcia presumpta/bagassa/moribunda. Però sí tindre’n, en canvi, per llegir quines reformes podríem/hauríem de fer nosaltres.

One Comment