Skip to main content
PolíticaSocietat

Orgasme per decret

Per Dimecres, 2 juny, 2010octubre 3rd, 20144 Comments

La missa i l’orgasme serà el dia 16. Santa Reforma Laboral. Soterrament de la vergonya i orgasme del capital. L’ultimàtum és del venut. Talante. Estava cantat. «El mercat necessita senyals de calma i confiança», ha dit el falsiós. El mercat santíssim, eixe tòtem. No tinc ronquera de profeta, però jo ho vaig cantar fa un any, sense gemecs ni sospirs. Un rèquiem per a milions de braços mutilats. El 12 de juny de 2010 pronosticava que, després de les europees, començaria a engreixar-se la màquina retroliberal del PP i la juxtaliberal del PsoE, que duria treballadors i aturats a estampar-se contra una nova reforma laboral. Del «reforma sí, però…» a l’amenaça pura i dura, hissable, erèctil: per decret. Talante. Santa Reforma i acomiadament abaratit per a tothom: 33 dies per any treballat. Motoserra. Orgasme de lladres i mentiders. I ara, una vaga general? Una? Estiu calentet? Amb la calor que fa, per uns graus de més no notarem la diferència. I després què? La callada sindical i l’escorxador restaurat. Ruleta nova i al casino. Hagan juego señores

Escoltar
«Salve», de La Polla Records

«Realmente tíos, nunca he visto
religión que pretenda tanto
salvarnos a hostias
»

4 Comments

 • Clidice ha dit:

  és ben bé allò de: amb amics així, qui vol enemics?

 • josep ha dit:

  No tant, no tant, que ara se’n diu amistat a tot. Serà per allò de la fraternité, que juntament amb la liberté i l’égalité, conformen segurament el primer eslògan publicitari global de la història de la burgesia. Proclama’l i veuràs quin gust: melts in your mouth, not in your hands… I quins marges té la fraternité? La fam, o la hipoteca, dels treballadors sempre és marge. Pengen dels ous. De tots els ous. Allò que més desemmascara la bèstia és que el Govern, a l’hora de mamprendre les tisorades a les ordres del mercat, ha passat totalment de les intencions de vot. Por ejpanya! Aquest govern, amenaçat o venut, o les dues coses alhora, simplement ha aplicat l’eslògan que ara toca: Just Do It. I tots a córrer.

 • Clidice ha dit:

  i ara ve quan el treballador vota el PP no? que és una d’aquelles coses que et fan pensar en quines substàncies al·lucinògenes duia el pa amb tomàquet de l’esmorzar.

 • josep ha dit:

  L’has clavat. El carajillu era de crack.