Skip to main content
Política

Més curtes que llargues

Per Dijous, 22 abril, 2010octubre 3rd, 20143 Comments

Marisol Linares, una donassa del PP de falda curta però d’idees llargues (sic), ha exigit a Ángel Luna, portaveu del PSPV en les Corts, una rectificació pública per haver contat avui un acudit «masclista i sexista» durant la sessió de descontrol a l’encara president. En el cos a cos, Luna li ha amollat a Camps que les respostes del Consell a l’oposició sobre el cas Gürtel i els contractes de la trama amb la Generalitat li recordaven «al marido que le encuentra la mujer con otra en la cama y le dice: cariño, no es lo que parece». Clavat. Impecable. Segurament, la imatge frega i refrega la incorrecció política, però, la veritat, no veig enlloc el sexisme ni –si atenem a l’angelical precisió del pinzell– tampoc la grolleria. Fixeu-vos-hi bé: a l’acudit, és només l’home qui fa el ridícul. Com Camps. En veure’s tan ben retratat, el Molt Ofès s’ha escapolit, quin valent!, demanant auxili a les bancades de les dones d’idees llargues i, com no, entregada a la causa, Linares s’ha allargat cabalosament en cos i ànima, agarreu-vos fort, «por el respeto que nos merecen todas las mujeres de la Comunidad Valenciana y en general la adopción del pertinente acuerdo que, en defensa de la dignidad de la mujer…». De fet, s’ho han agafat tan a pit que hom podria arribar sospitar que aquestes dones de falda curta i d’idees llargues també s’han vist retratades. Ai, on és el teu respecte, Linares, que uses les dones del País Valencià per a tapar les evasives i els silencis d’un presumpte corrupte? Per cert, segons la premsa amiga, gairebé un «fantasma». Carpe noctem.

3 Comments