Més curtes que llargues

Marisol Linares, una donassa del PP de falda curta però d’idees llargues (sic), ha exigit a Ángel Luna, portaveu del PSPV en les Corts, una rectificació pública per haver contat avui un acudit «masclista i sexista» durant la sessió de descontrol a l’encara president. En el cos a cos, Luna li ha amollat a Camps que les respostes del Consell a l’oposició sobre el cas Gürtel i els contractes de la trama amb la Generalitat li recordaven «al marido que le encuentra la mujer con otra en la cama y le dice: cariño, no es lo que parece». Clavat. Impecable. Segurament, la imatge frega i refrega la incorrecció política, però, la veritat, no veig enlloc el sexisme ni –si atenem a l’angelical precisió del pinzell– tampoc la grolleria. Fixeu-vos-hi bé: a l’acudit, és només l’home qui fa el ridícul. Com Camps. En veure’s tan ben retratat, el Molt Ofès s’ha escapolit, quin valent!, demanant auxili a les bancades de les dones d’idees llargues i, com no, entregada a la causa, Linares s’ha allargat cabalosament en cos i ànima, agarreu-vos fort, «por el respeto que nos merecen todas las mujeres de la Comunidad Valenciana y en general la adopción del pertinente acuerdo que, en defensa de la dignidad de la mujer…». De fet, s’ho han agafat tan a pit que hom podria arribar sospitar que aquestes dones de falda curta i d’idees llargues també s’han vist retratades. Ai, on és el teu respecte, Linares, que uses les dones del País Valencià per a tapar les evasives i els silencis d’un presumpte corrupte? Per cert, segons la premsa amiga, gairebé un «fantasma». Carpe noctem.

3 comentaris a “Més curtes que llargues”

  1. Bé, ja sabem que ser dona no pressuposa a priori cap virtut especial, malgrat els estereotips. Quina manera de tergiversar el discurs de l’altre i de mirar de desviar l’atenció armant escàndol. Com sempre.

    Carpe noctem per tu també.

Els comentaris estan tancats.