Skip to main content
Fam de fum

Sessió de descontrol

Per Dijous, 22 octubre, 2009Sense comentaris

El despullat diu que no en sap molt (de “la Gúrtel”), però, en canvi, sí que sap que «són amics de La Moncloa». Abjecció i dejecció sublims. La millor defensa és un atac? Home, segons com. La millor defensa, sens dubte, és tenir diners i, millor encara, un amic jutge. Com no hi ha arguments, no hi ha política, i el despullat l’únic que hi sap fer és exhibir la desvergonya. Tot i això, avui, el més interessant de la sessió de descontrol a Les Corts, ha sigut comprovar que Costa efectivament ha amenaçat Camps i Rajoy i que, tal com els va dir en el seu darrer comunicat abans de ser destituït, començarà a cantar si no li retornen la seua molt presumpta honorabilitat. Ho ha deixat ben clar les moltíssimes coses que s’hi ha obligat a dir avui Camps sobre Ric per llavar-li la cara o, millor dit, per torcar-li el cul: «Costa ha actuado con responsabilidad y legalidad, y se va a demostrar». Com? Quan? Per qui? De fet, el que més han destacat la premsa avui són aquestes paraules de Camps sobre Costa: «efectivamente ha actuado bajo las directrices del PP de España y de la Comunidad Valenciana». Aleshores, Sant Tornem-hi, per què extirpen el subaltern?

Gürtélido pardinus
Escoltar
Ángela Vallvey