Skip to main content
Fam de fum

Absynthe Minded

Per Dimecres, 21 octubre, 2009setembre 28th, 2010Sense comentaris

Absynthe Minded és una banda de rock belga. Les seues cançons barregen rock, jazz dels anys trenta, amb un toc de soul i funky, ritmes dels Balcans i el pop Merseyside, segons la Wikipedia anglesa. Va començar el 1999 amb l’àlbum «More Than This», amb vuit peces de rock enregistrades d’una manera més o menys amateur. Actualment es troben als primers llocs de les llistes de vendes centroeuropees. M’agrada la música que fan. Els seu darrer èxit, Envoi, està basat en uns versos del poeta belga Hugo Claus. Han dit que el videoclip és una lloança a les muses dels poetes i, per tant, a les dones.

Digueu-me puça, però a mi em recorda prou a la cèlebre «All Along The Watchtower»:
Escoltar