Dimiteixen els àngels caiguts?

Fa ja molt de temps que ens astorem i ens empassem les impunitats de l’encara president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. La darrera notícia, però, confirmarà, si no dimiteix immediatament, que no existeix la poca democràcia que ens quedava i, el que podria ser encara pitjor, que cada vegada més gent pense que la ignomínia i la delinqüència dels funcionaris públics ja no pot solucionar-se democràticament. Funcionarà per fi la Justícia? Si no és així, l’abisme que s’obri és definitiu, perquè ja no parlaríem només d’indecència o desvergonya, sinó de dissolució efectiva, palmària, de l’Estat de dret.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


«El ángel caído», d’Antonio Vega

Y es que no hay nada mejor que remover
el tiempo con el café.
Y es que no hay nada mejor que componer
sin guitarra ni papel.
Paralelas vienen siguiéndome,
espacio y tiempo juegan al ajedrez.
Ahora tú no dejes de hablar.

Antonio Vega