Skip to main content
Fam de fum

La batalla diària a blocsdelletres.com

Per Dimarts, 31 març, 2009One Comment

Blogs de Lletres és un animalet que sempre té fam i, quan no en té, l’has de netejar o bé ajudar-lo a superar alguna malatia com la patida aquest matí. Manteniment, en diuen. Però sempre és molt més que manteniment. Gairebé de matinada han començat les avaries, del tot alienes a l’activitat d’aquest humil menestral. Són dos quarts de tres de la tarda i el proveïdor d’allotjament per fi m’acaba de comunicar que tot torna a funcionar amb normalitat. Que si la partició d’un disc dur, que si un error en la base de dades SQL, que si va lent… Estic cansat, però el més important és que tots els bloguistes de lletres tornen a gaudir del web… No tinc ni fam. Necessite una bona migdiada.

One Comment