Skip to main content
EconomiaSocietat

Social Security IV

Per Dilluns, 27 octubre, 2008octubre 3rd, 2014Sense comentaris

Economia real és una de les expressions més usades actualment per referir-se a la destrucció de llocs de treball i al tancament d’empreses. I sembla que, de l’economia real, només se’n parla ara, quan les coses van malament. Hauríem d’entendre, per tant, que abans l’economia era irreal, és a dir, fantàstica, màgica, de ciència-ficció, de meravella, quan la llet tenia el mateix valor en la vaca lletera que en la munyida. Vaques subprime. Aiguaders i taverners de l’aigua fan diners! Jo felicitava així a un amic: escolta, és fantàstic que el banc et preste 250 mil euros per a comprar-te un àtic! Fantàstic! I només cal la nòmina? Fantàstic! Fantàstic! A burro donat no li mires l’ouera! I ara que l’economia és real, la pura realitat és que se’n va a l’atur, no podrà pagar la hipoteca i li embargaran la casa on viu. Això sí que és real.

Escoltar
Pink Floyd