Skip to main content
MetroMitjansPolíticaSocietat

La vara del Consell

Per Divendres, 14 juliol, 2006juliol 29th, 2006Sense comentaris

Prioritats. De l‘estació de Jesús al carrer de Jesús. Els set milions d‘euros necessaris per a salvar vides humanes, és a dir, per a dotar de seguretat màxima al tram subterrani de la línia 1 del metro de València, són també, clavadets, els set milions d‘euros amb què la conselleria d‘economia subvencionarà la nova seu de la Càmara de Comerç de València, situada al carrer de Jesús, «una muestra más del apoyo que el Consell otorga a todas aquellas acciones que de una u otra manera repercuten en los sectores económicos de la Comunidad Valenciana». I tant que repercuten. «REPERCUTIR (i ant. repercudir). || 1. tr. (ant.) Rebatre, ferir a cops repetits». Dubte que als treballadors de la Càmara els vaja la vida en la nova seu; segurament no tant com als viatgers del metro. Probablement, amb l‘estalvi d‘un parell de projectes faraònics, fa temps que tindríem una línia 1 nova i segura, i no estaríem ara qüestionant projectes també necessaris —si bé no imprescindibles—, com el de la Càmara. Quan no uses bé la vara de mesurar, la vara es trenca o, senzillament, te l‘estampen en la cara.

——
Nota: Abans no i ara .