Skip to main content
Política

Les xifres de la sanitat valenciana

Per Dilluns, 24 octubre, 2005One Comment

El govern valencià és el que menys inverteix en la salut dels ciutadans. No ho dic jo. Les xifres que ho demostren acaben d‘eixir del forn… Es tracta de l‘informe sobre «Recursos Económicos del Sistema Nacional de Salud (2005)» elaborat pel ministeri de Sanitat i Consum. Segons aquest informe, la Generalitat Valenciana destina a les necessitats sanitàries de cada valencià 928,21 euros, una xifra lamentable si la comparem amb els 1.050,73 euros per persona invertits de mitjana per la resta d‘autonomies de l‘estat. I això (tal com informa hui Levante-EMV), a pesar d‘haver incrementat la seua aportació al Sistema Nacional de Salut un 12,47% respecte a 2004. Resumint: a nivell estatal, en aportacions al sistema sanitari, els valencians ocupen la quarta posició, però la última en retribució. [Llegir +]

Però ja sabem que hui el més important per al PP de València, és a dir, el de Madrid, o sea , per al PP, és un mapa. I en fi, com solen dir a ma casa, González Pons està que se la talle.

One Comment

  • miquel ha dit:

    Després de llegir certes notícies, d‘escoltar certes tertúlies i i d‘embafar-me amb blocs que parlaven del mapa dels Països Catalans desplegat a l‘herba del Camp Nou, he arribat a la conclusió de què els valencians, alguns valencians, prou, se senten “més” catalans que els principatins, més que molts principatins. Malauradament.