Skip to main content
Societat

Ortopèdia

Per Dijous, 20 octubre, 2005febrer 19th, 2010Sense comentaris

Escolte hui al Telenotícies de migdia que, als Estats Units, la investigació de biomaterials i, en general, la indústria de l’ortopèdia va millor que mai, a causa, diuen, de les guerres mampreses els últims anys pels nordamericans. Cames, braços, mans, peus, dits i altres zones anatòmiques menys exhibibles són suplantades per artefactes d‘una certa autonomia. Mentre dine contemple les imatges d‘un mutilat i pense que és una llàstima que, quan Bush i la seua colla de vampirs van perdre el cap en la guerra, ningú no n‘inventara un altre, de menys ortopèdic, no tan avar i, sobretot, més pacífic. Però sembla que als Estats Units no interessa fabricar una massa encefàlica d‘aquestes característiques.