Skip to main content
Política

Segons Washington

Per Divendres, 1 octubre, 2004Sense comentaris

«La matança, la més greu amb víctimes infantils des que va començar la guerra, va ser dissenyada amb l‘objectiu de causar el màxim nombre de víctimes i reivindicada pel grup del jordà Abu Mussab al-Zarqawi, l‘home d‘al-Qaida a l‘iraq, segons Washington.» (“Redacció Bagdad” del diari “Avui”)

«Els soldats americans ens van cridar, ens van dir: “veniu, veniu”, preguntant-nos si volíem dolços. Ens apropàrem i llavors explotà un cotxe», explica Abdel Rahman Dawoud, de 12 anys, des d‘un llit de l‘hospital de Yarmuk. (Declaracions recollides per Javier Espinosa, enviat especial del diari “El Mundo” a Bagdad.)

Qui és la nova i flamant bèstia del terrorisme, el “misteriós” Abu Musab al-Zarqawi? I qui el financia?

Segons Washington…