Skip to main content
HumorSocietat

Vota Ferran Adrià

Per Dijous, 4 març, 2004octubre 7th, 2014Sense comentaris

ferran-adria-the-new-york-tim

Catalans, no voteu Carod, voteu Ferran Adrià. Jo vull ser Ferran Adrià. I que TV3 em faça la propaganda que li han fet a ell. Cuiners de Catalunya, quina ràbia que fa, eh? Per més que et facen reportatges en l’Avui o en El Pais, la qüestió és sortir un dia en la portada i en un article de The New York Times Magazine i combregar així d‘una vegada per totes en aquesta vida. Imagine que això ha de ser, gastronòmicament, com si ara parlarem del primer escriptor català amb un premi Nobel, com si el documental Balseros haguès estat premiat a Hollywood, com si Andorra guanyara Eurovisió i totes aquestes coses que encara de la pàtria fan l‘aspiració a una certa divinitat i, bé, si més no, no passa res, a un negoci ben sucòs. Sucossíssim.