Skip to main content
Política

La gràcia en el cul

Per Dimarts, 24 febrer, 2004juny 12th, 2006Sense comentaris

Amb la publicitat que el PP i els seus mitjans de comunicacio li han donat a ETA durant aquestos dies, José María Aznar s‘ha comportat com si fos un terrorista més… Ho sent, no volia dir estrictament això; el que volia dir és que José Maria Aznar també és un terrorista, perquè provoca terror… No, no, perdó, perdó, en veritat el que volia dir que és que José Maria Aznar, com Bush i Blair, hauria de ser jutjat per mentider i genocida. No perdó, ho retire. No volia dir exactament això… Ho sent. És que he patit un lapsus… No, no era un lapsus, no, realment era una resposta a una provocació seua… No, no, quin cap el meu, en realitat era només una broma… En fi. No res. No facen cas. Que conste com si foren paraules no dites.