Skip to main content
HumorPolítica

Pits de Distracció Massiva (PDM)

Per Dimarts, 3 febrer, 2004abril 21st, 2006Sense comentaris

Res com un pit, o com diuen ací, una mamella, per a distraure al personal, encara que siga molla i lletja. I això és com tot. Hi ha armes que donen la volta al món i aprofiten per a justificar guerres, i hi ha pits que també la donen, però per a que la gent passe totalment de les armes i de les guerres, que no són boniques i, ai, ens fan tant i tant de mal….! L’efebeí i la cia han d’investigar ara, en profunditat, amb pèls i senyals, qui li va dir a la Jackson que mullara en el supertassó eixe Pit de Distracció Massiva (PDM), i si cal fins i tot cridaran al Grissom, del C.S.I. Miami, per a descobrir com collons la germaneta del Michael es penjà del mugrò un artefacte d‘argent com el de la foto. Tot apunta a què la setmana passada Aznar telefonà Bush i li recordà que hi ha pits que entretenen i despisten d‘una forma brutal, i li posà com a exemple l‘espectacle sensacional de la italiana Sabrina en TV1, fa ja d‘això uns quants caps d‘any… En fi, que mentre es parla d‘açò no es parla d’una altra cosa. O sí?