Skip to main content
LiteraturaSocietat

Wozu Dichter in dürftiger Zeit?

Per Dijous, 7 octubre, 2010octubre 3rd, 2014Sense comentaris

No cal que ara torne a parlar de la utilitat de la poesia, de torres de guaita, del melic de la taronja i de les misèries valencianes per a presentar-vos l’espectacle imprescindible que aquest vespre, a les vuit, acollirà a València el teatre del Micalet. El recital, basat en el llibre For sale, un recull de cinquanta poemes d’autors valencians, té un fil conductor comú: la implicació amb el nostre territori, des del cant i la celebració o des del lament, la ràbia o la rebel·lió, davant de tots els abusos i depredacions que han patit les nostres comarques al llarg de les últimes dècades. Was bleibet aberstiften die Dichter. Si, com deia Hölderlin, el que perduraallò que queda, ho funden els poetes, primer hem de saber què ens queda als valencians. Ens en donaran testimoni Marc Granell, Ramon Guillem, Eduard Marco, Àngels Gregori, Encarna Sant-Celoni, Antoni Ferrer, Manel Rodríguez-Castelló, Manel Marí, Eduard Ramírez, Lluís Roda, Christelle Enguix i Maria Josep Escrivà.

Animeu-vos.