Skip to main content
Fam de fum

La pols sostenible

Per Dimecres, 2 desembre, 2009setembre 28th, 2010Sense comentaris

Sostenen que ha de ser sostenible. Però només podem sostenir allò que ha guanyat l’altura suficient com per a ser sostingut sense el perill de perdre el braç. «Esta Ley tiene por objeto introducir en el ordenamiento jurídico las reformas estructurales necesarias para crear condiciones que favorezcan un desarrollo económico sostenible». És a dir: crear un marco adecuado para llevar a cabo una reforma que posibilite crear un marco adecuado. No reclama cap sosteniment allò que està per terra. O en un pou. O sostingut per les mateixes mans de sempre. I tot allò que estava en suspensió s’ha esvanit. I el capital primer. La pols de l’esfondrament encega els pallassos, que ja no ens fan riure. Facècies sostenibles? Per a sostenir la pols només cal un ventilador, no una llei.

Escoltar
«Dust in the wind», de Kansas