Skip to main content
Fam de fum

El problema

Per Dimecres, 15 juliol, 2009febrer 19th, 2010Sense comentaris

«Desgraciadament, el valencià també pot ser, i de fet és, un problema (…); el valencià és el nostre problema, és a dir, que és problema nostre, és cosa nostra». Cosa de la màfia, doncs. Ho ha deixat escrit hui un militant del PP, ex d’UV i, com no, escuder de l’AVL. Evidentment, per al PP, el valencià sempre ha sigut, és i serà un problema. El seu discurs sobre la llengua és com el bes en la boca dels gàngsters abans d’eliminar el paio molest, problemàtic. Aparentment afectuós, però letal. La sentència de mort. En realitat, a la redacció del Levante, l’articulista militant havia enviat un escrit més autocrític, però el gatekeeper del periodic, sempre prudent, li ha aconsellat assajar la prosopopeia, car Bertomeu havia escrit «Bigotes» on ara hi diu «valencià». Siguem, però, honestos amb els lectors i mostrem-hi l’enunciat original: «Desgraciadament, el Bigotes també pot ser, i de fet és, un problema (…); el Bigotes és el nostre problema, és a dir, que és problema nostre, és cosa nostra». L’hauran besat?

Escoltar
«Problema», de Ketama