Skip to main content
Fam de fum

Possible frau electoral a Castelló

Per Dilluns, 8 juny, 2009Sense comentaris

Castelló, Nules, Manises, Gandia o Alacant són algunes ciutats del País Valencià on s’han detectat irregularitats en la comptabilitat dels vots a Iniciativa Internacionalista (3.590 vots). A Castelló s’ha produït la tupinada de 100 vots, que haurien sigut desviats a Democracia Nacional (DN). Un castellonenc ho ha denunciat, però de moment no he pogut saber-ne més. Així ho avançava Gara ahir, ho recull avui Berria, i també ha estat comentat al blog Mislata ContraInfos. Diuen que han desaparegut actes, que s’hi han transvasat vots a d’altres partits i sembla també que hi ha noms de votants barcelonins inventariats per II que no apareixen a les actes finals. Estic intentant contrastar tot això. Voldria pensar que són casos aïllats, però no ho pense, i si és veritat que m’han fotut el vot…