Skip to main content
Fam de fum

«Lo nuestro»

Per Dijous, 23 abril, 2009febrer 18th, 2010Sense comentaris

«Amiguito del alma. Vamos a hablar de lo nuestro…, que es muy bonito». Això, i més coses, li diu Francisco Camps, l’encara president de la Generalitat Valenciana, a Álvaro Pérez El Bigotes en una de les converses telefòniques punxades i gravades amb autorització judicial, afegides al sumari del cas Gürtel. «Pérez, de malnom El Bigotes, muntà una empresa a València mesos després que Francisco Camps guanyara les seues primeres eleccions autonòmiques. Des de llavors, i durant els darrers quatre anys, l’empresa de Pérez, Orange Market, ha rebut contractes per més de cinc milions d’euros de l’Administració valenciana», explica el periodista José Antonio Hernández. Després de ser despullat per un sastre, Camps haurà d’explicar ara a quin sant tants regals, tants agraïments i tant d’amor. No teniu curiositat per saber a què es refereix Camps amb «lo nuestro»? En un moment de la conversa Camps li amolla: «Ya, ya lo sé, pero sobre todo para decirte que te quiero un huevo». Un ou! I la dona sembla que n’estava al cas. Ménage à trois? Com que açò és ja tota una telenovel·la, posem-li música…

Escoltar
«Vivir lo nuestro», de Marc Anthony i la India