Skip to main content
Poesia de J. P.

Els estius 3.0

Per Divendres, 27 març, 2009Sense comentaris
[singlepic id=21 w= h= mode=web20 float=right]Mesos després de la publicació del meu llibre «Els estius», he respirat profundament i, per fi, m’he posat a rellegir-lo lletra a lletra. Per a mi no és cap plaer rellegir-me tècnicament —sense recitar, sense gaudir el poema, vull dir—, però ja fa setmanes que li pegue voltes al fet de donar per tancades algunes esmenes, entre elles les que, molt amablement, després de publicat el volum de paper, em van suggerir Manel Rodríguez-Castelló i Miquel Boronat. Per més que mires i remires, acabes assumint que el llibre eixirà sempre amb alguna errada. Després no aprofita de res entonar cap mea culpa. Els blogs ens regalen la possibilitat de publicar noves versions dels nostres escrits i, si cal, corregir errors i esmolar puntes. Així ho fet. Podeu descarregar la darrera versió… definitiva? Potser.