Skip to main content
Fam de fum

Castelló duty free!

Per Dijous, 30 octubre, 2008octubre 3rd, 2014Sense comentaris

Una de les animalades més indignants que vaig escoltar l’altre dia, en la tradicional tertúlia local de la ràdio castellonenca, és que el pas del TVRCas (o Panderolo) pel mig del Parc Ribalta de Castelló —esquarterant-lo en dues meitats— «li retornaria molta vida al parc» i que «així el visitaria molta més gent». Vida! Durant anys, l’Ajuntament l’ha deixat morir i —ara que agonitza—, li diu al poble que el volen ressuscitar quan, en realitat, ja l’estan soterrant. En qualsevol cas, si aquesta és la idea, el millor seria que la pista principal de l’Aerotort la facen passar pel carrer Major de Castelló, així li retornarien molta vida als comerços del centre de la ciutat. Castelló duty free!

Salvem el Ribalta