Skip to main content
Fam de fum

El bomber piròman

Per Divendres, 7 març, 2008Sense comentaris

Traca final de festes. Pirotècnia Pantorrilles. El voltoret tort de la Plana ha expectorat en campanya perorant que s’han pagat (traducció: el PSOE ha pagat) assassinats amb els diners dels seus impostos. Mocs ressecs com la remulla que el meu avi cremava a l’hort. La dreta està perdent viscositat. Bota foc i és ella, ara, la que s’incinera. Sembla que els fòssils han de glopejar amb merda pastosa per a poder arrapar un parell de vots més al País Valencià. Literalment, referint-se a l’esquerra abertzale, la salivada del voltoret tort és la següent (agafeu mocador, o un poal): «Han estado cobrando centenares de miles de euros de los impuestos vuestros y míos para pagarse aquellas correrías, tropelías y asesinatos que han venido cometiendo de forma indiscriminada». Si no fóra pel degoteig de sang, seria com escoltar l’exaltació de la reina de les festes de la Magdalena. Vítol! L’agror de la bava segurament li naix perquè no ha sigut ell, in person, qui ha cobrat estos impostos i també, potser, perquè creu que tots funcionen com sol fer-ho ell. Hi ha un refrany castellà que diu: «Piensa el ladrón que todos son de su condición». Arengant amb aquestes salivades podria, per casualitat, encertar alguna vegada, però molt poques, la veritat. Estos incendis sovint delaten quina mena de cendra és la del bomber piròman.