Desviaments filosòfics

Levante publica hui que la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té en el seu poder des del passat mes de novembre un informe complet sobre el revolts perillosos de la Línia 1 on s‘haurien d‘instal·lar balises de frenat. El document va ser elaborat per membres del Sindicat Ferroviari Independent (SIF) i va ser lliurat per registre d‘entrada a l‘adreça de l‘empresa. La gerent de FGV, Marisa Garcia, s‘ha referit a l‘informe com una de tantes «propostes filosòfiques» que s‘haurien de debatre. I es va debatre? Ai! També hui, el diari valencià revela que, en canvi, Zaplana va tenir —aquest sí— la idea filosòfica de desviar a unes altres partides pressupostàries una quantitat de 23 milions que l‘estat havia destinat a ferrocarrils. I sense proposta. I sense debatre res. Desviament filosòfic. Diners descarrilats.

:: Dilluns 17 de juliol: Les filosofies d‘aznar.