Skip to main content
BlogsInternetPersonal

Paciència i una canya…

Per Dijous, 1 juny, 2006Sense comentaris

Demane paciència per la desconnexió patida durant els últims quatre dies. Resulta que va saltar l‘automàtic i Salms va superar el tràfic de dades que mensualment limita el servidor on s‘allotja el blog. És curiós, perquè, a casa, si consumisc massa llum, acabe pagant més electricitat, però no passa el mateix amb els allotjaments web… Així que és fàcil: si te passes, te la tallen. En fi, un contracte és un contracte. He comprovat, per tant, a les estadístiques del servidor, que la pàgina principal carrega molts enllaços vinculats via RSS i sembla que, al capdavall, això excedeix els bytes mensuals permesos. Com a solució provisional, migraré les notícies sobre poesia (de la columna de la dreta) a la secció de Blogs Literaris. Tot i això, he demanat l‘ampliació del servei als responsables de l‘allotjament.