Skip to main content
Recomanat

Ciència valenciana? (Peretó)

Per Dilluns, 6 març, 2006març 11th, 2006Sense comentaris

s‘encreuen informacions aparantment sense connexió però que una al costat de l‘altra, resulten inquietants i indicadores de la mala política científica que estem patint al País Valencià durant la darrera dècada. Des que el PP agafara cadira al carrer Cavallers (i, tal i com va el pla, per molts anys més) la política relacionada amb la recerca ha anat, per dir-ho de manera marxista, de la degradació més subtil a la putrefacció cadavèrica. Ja no és únicament una qüestió fiscal, sinó de neurones o de mala fe.

Tant de bo l‘únic problema fos l‘empobriment abismal de la Generalitat. Si almenys hi hagués un President i uns Consellers honestos i sincers, amb imaginació i idees brillants, amb projectes de futur ambiciosos però sense mitjans per executar-los… però és que ací les úniques idees vàlides són les del negoci i l‘atobó, els únics projectes que brillen són els dels camps de golf i els monstruosos PAIs.

Llegir + Juli Peretó