Skip to main content
Recomanat

Reivindicar el marxisme

Per Dimecres, 25 gener, 2006febrer 6th, 2006Sense comentaris

Crec que és gràcies al marxisme (com a altres formes del pensament que ara anomenaríem alternatiu, com l‘anarquisme o l‘anarcosindicalisme) que durant molts anys hem pogut evitar la preponderància del pensament únic ultraliberal i neoconservador que ens escanya en aquests moments. Fa uns dies, alguns tertulians reien recordant les lectures que els marxistes feien de llibres de Marta Harnecker o del Prof. Pulitzer, entre d‘altres. I comentaven els casos de “captadors” que amb l‘excusa de les reunions de discussió dels llibres d‘aquests autors aprofitaven per “llançar l‘ham”, suposo que a les noietes desprevingudes, encara que això no ho van explicitar. També hi ha capellans que utilitzen les classes de catequesi per satisfer la seva pedofília i això no prejutja la religió catòlica, no?

+ Antoni Casals