Skip to main content
Personal

Intent

Per Dissabte, 12 març, 2005Sense comentaris

Torne al blog amb l‘esperança de poder-lo mantenir molt més viu del que ha estat durant els últims mesos. El silenci no ha sigut casual; alguns canvis en la meua vida laboral (…hi ha, també, unes altres vides, us ho assegure), un viatge que necessitava fer i certes escriptures poc confessables m‘han obligat a romandre allunyat de la blogosfera diària (si bé comprove amb certa alegria, o consolació, que cada vegada existeixen més blogs setmanals). Tot això unit a què fins ara no havia tingut temps per trobar filtres contra els espameros… Navegant es troba tot, o quasi tot, i he instal·lat uns filtres en un parell de fitxers PHP que, segons diuen, actuen com a mur de foc contra estos criminals de la xarxa. De moment, tractaré de mantenir esta versió del sistema de publicació WordPress; si la foguerà manté a ratlla els llops, m‘evitaré el llarg i desagradable procés de migració al WP 1.5, el qual sembla que integra o facilita molt més el control dels comentaris no desitjats. Salut.