Skip to main content
PolíticaSocietat

Del gat al gos

Per Dimecres, 29 setembre, 2004febrer 8th, 2007Sense comentaris

Montserrat Tura, consellera autonòmica de l‘interior de la Generalitat de Catalunya, ha anunciat que les matrícules dels cotxes podrien portar, d‘aci a uns mesos, “un distintiu autonòmic entre les lletres i els números“. Europeu, jo vaig canviar la matrícula del meu cotxe quan, europeíssims, ens van eliminar les referències provincials en les plaques de les matrícules espanyoles, després vaig comprar el triangle i fa poc l‘armilla fosfi. Jure que no aguantaré una altra presa de pèl autonòmica i que si em volen obligar autnòmicament a posar-me la matrícula VAL, CV, o CVL, de “Comunidad Valenciana” (la porten clara), possiblement no hi posaré al damunt la del CAT sinó la del DOG, és a dir, la del GOS, la d‘un gos rabiòs, perquè ja n‘hi ha prou de fotre els diners i la dignitat al personal, senyoreta Montserrat Tura. Aquesta xorrada autonòmica, però provinciana, em recorda unes altres, com és la polèmica per l‘oficialitat de la llengua a Europa o la del “debate territorial”. Un rotllet per setmana. Un altre. Que ens tenen preparat per a la pròxima?