Skip to main content
BlogsInternet

Mac OS X ,WordPress, MySQL – Blog

Per Dijous, 15 juliol, 2004setembre 22nd, 2004Sense comentaris

Actualment tenim molts sistemes de publicació de blogs, però molts d‘ells ens fan patir una forta (per no dir desagradable) dependència dels webmasters que s‘encarreguen del mateniment. Per a qui li agrade tindre un control més contundent sobre les seues produccions en xarxa, existeix una nova posibilitat, més autònoma i veloç, en el cas que l‘ordinador tinga instal·lat el sistema operatiu Mac Os X en la versió 10.3 de Macintosh. Aquest OS permet publicar pàgines web directament en xarxa habilitant la “Personal Web Sharing”, de forma que tots els fitxers de la nostra web, que abans haurem guardat en la nostra “carpeta web” del sistema, podran ser accessibles per tothom en Internet, consultables des de l‘adreça IP que tinga la nostra màquina (imagine que serà imprescindible que el nostre proveïdor d‘internet ens garantisca una IP estàtica). Si, a la instal·lació d‘aquest sistema operatiu, afegim la del WordPress 1.2 i la del gestor de la base de dades MySQL, podrem publicar, des de casa, un blog amb un control quasi total sobre les ferramentes de treball, amb la dependència, únicament, del nostre proveïdor d‘internet. En MacZealots s‘explica amb claredat (amb anglesa claredat) tots els passos a seguir per a poder publicar amb WordPress des de Mac Os X.